pravno svetovanje
izobrazevanje
zalozba
izdelavapogodb
prevajanje

Kako do nas?

mapa Inštitut za civilno in gospodarsko pravo se nahaja v čudovitem starem mestnem jedru Ljubljane na Gornjem trgu 4. Vsi tisti, ki živite v Ljubljani verjetno ne boste imeli posebnih težav pri iskanju naše institucije. Najbolje je, da se orientirate po karlovški cerkvi, ki se nahaja približno 300 metrov zahodno od južnega vhoda v tunel pod ljubljanskim Gradom. Če se boste na pot odpravili z avtomobilom iz vzhodne strani Ljubljane, se odpeljite po Karlovški cesti mimo južnega vhoda v tunel in ob karlovški cerkvi zavijete v desno na Levstikov trg, tam parkirate avto, in se sprehodite do Gornjega trga (prva ulica desno, ki vodi navkreber). Če se boste odpravili na pot iz zahodne strani Ljubljane, se odpeljete mimo Filozofske fakultete (oz. mimo francoskega veleposlaništva), vzdolž Križank, mimo Zoisove piramide, čez karlovški most in takoj za karlovškim mostom zavijete levo na Levstikov trg.

Če se boste odpravili peš, pa se enostavno sprehodite od Tromostovja po Stari Ljubljani, preko Mestnega in Starega trga in zavijete levo navkreber na Gornji trg.

Tistim, ki niste iz Ljubljane prav tako svetujemo, da se orientirate po karlovški cerkvi. Če prihajate iz dolenjskega konca (torej iz vzhodne oz. južne strani Ljubljane), se držite Dolenjske ceste vse do južnega vhoda v tunel pod ljubljanskim Gradom in potem nadaljujete pot do Levstikovega trga (kot opisano zgoraj). Če boste v Ljubljano prišli iz primorskega, gorenjskega ali štajerskega konca po obvoznici, se orientirajte po Kinu Vič (oz. Občini Vič Rudnik). Tisti iz primorskega konca pri Kinu Vič na semaforju zavijete desno, se odpeljete mimo Filozofske fakultete in francoskega veleposlaništva, čez karlovški most in potem levo na Levstikov trg. Za tiste, ki prihajate iz gorenjskega oz. štajerskega konca pa velja, da boste pri Kinu Vič na semaforju zavili levo in potem nadaljevali enako kot tisti iz primorskega konca, torej mimo Filozofske fakultete, ipd.