pravno svetovanje
izobrazevanje
zalozba
izdelavapogodb
prevajanje
 

ICGP – priporočite stranko in zaslužite

V našem inštitutu trdno verjamemo v reklo, da se »dober glas širi v deveto vas«. Največ nam pomeni, če so stranke zadovoljne z našimi storitvami, da obisk pri nas prepoznajo kot koristen in prijeten in kot dobro investicijo in, da ga zato priporočijo tudi drugim strankam. Naše prepričanje o najboljši reklami, ki se širi od ust do ust, je že obrodilo sadove, saj se lahko pohvalimo s številnimi stalnimi strankami, ki zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, le-te radi priporočijo tudi drugim.

Zato se nam zdi prav, da vas za tako lepo gesto tudi nagradimo. Vsakega, ki nam bo pripeljal novo stranko, ki bo izkoristila katerikoli naš izdelek ali storitev (tudi nakup priročnikov), bomo po vašem izboru nagradili bodisi z brezplačnim prejemom priročnika »Praktični pravni nasveti v zvezi z dedovanjem« v vrednosti 15,00 EUR, bodisi z denarno nagrado v višini 10,00 EUR, ki Vam jo bomo izplačali takoj, ko bomo z novo stranko podpisali pogodbo oziroma sklenili posel.

To pa še ni vse. S tem, ko nam boste pripeljali stranko, se boste kvalificirali za dvotedensko uživanje privilegiranega statusa bonitetne stranke(link na bonitetne stranke).

Vse kar morate v zvezi s tem narediti, je, da izpolnite spodnji obrazec, na katerem navedite podatke o novi stranki, pa tudi nekatere vaše podatke.

Obrazec lahko tudi natisnete in pošljete priporočeno po pošti na naslov: INŠTITUT ZA CIVILNO IN GOSPODARSKO PRAVO, Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana, ali po faksu (01) 6204-316, ali po e-pošti: icgp@siol.net.

Sodelovanje z nami se izplača!      

Priporočite nas novi stranki

Vaši podatki

Ime in priimek:
Naslov:
Davčna številka:
Davčni zavezanec: DA
NE
Telefon / E-pošta:

Bodite pozorni pri vnosu e-poštnega naslova, saj Vam v primeru neveljavnega naslova ne moremo odgovoriti!

Št. transakcijskega računa:


Bodite pozorni pri vnosu št. transakcijskega računa, saj Vam v primeru neveljavne / napačne številke ne moremo nakazati nagrade!

Prosim, da mi pošljete oziroma nakažete:

priročnik
denarno nagrado v višini 10 eur

Podatki o novi stranki

Ime in priimek:
Naslov: