pravno svetovanje
izobrazevanje
zalozba
izdelavapogodb
prevajanje

Ponudba za pridobitev statusa bonitetne stranke

Spoštovani,

Inštitut za civilno in gospodarsko pravo želi delovati dolgoročno. Filozofija našega inštituta je v tem, da želimo nuditi vsem našim naročnikom visoko strokovne, poglobljene analize pravnih vprašanj, katere bodo lahko potem koristno in čim bolj uspešno uporabili v praksi. Prav tako želimo ohraniti in pridobiti čim večje število stalnih strank, ki nam bodo zaupale in z nami sodelovale. Tudi iz tega razloga smo se odločili, da našim novim naročnikom oz. strankam ponudimo možnost, da pridobijo t.i. status bonitetne stranke, za katerega se odloča vedno več naših naročnikov. Status bonitetne stranke lahko pridobijo tako fizične, kot tudi pravne osebe, na osnovi prijavnice, ki jo lahko najdete na naših spletnih straneh v elektronski obliki; lahko pa jo izpolnite tudi v fizični obliki. Na osnovi dospele prijavnice Vam bomo poslali v podpis pogodbo o priznanju statusa bonitetne stranke.

Gre za privilegirano pogodbeno obliko sodelovanja z našim inštitutom, kjer stranke za pavšalno mesečno plačilo v višini 49 evrov +DDV pridobijo možnost naročila storitev pravnega svetovanja, izobraževanja, udeležbe na posvetih in seminarjih in nakupa naše pravne literature, po izredno ugodnih pogojih, ki vključujejo tudi do 25% popust od naročene storitve. Velika prednost tega statusa je tudi v tem, da so bonitetne stranke privilegirano obravnavane in, da lahko odstopijo od pogodbe kadarkoli, ne da bi za to navajale posebne razloge. Pogoj je zgolj, da je odpoved pisna. S tem vsem našim strankam zagotavljamo popolno varnost, saj bodo na ta način plačevale pavšalno ceno samo takrat, ko bodo to želele.

Poglejmo si samo nekaj prednosti statusa bonitetne stranke:

  • brezplačno pravno svetovanje glede osnovnih pravnih vprašanj - vsak delavnik med 9. in 15. uro (Paket 7 pravnih nasvetov mesečno);
  • 25% popust od vrednosti opravljenega dela pravnega svetovanja in izdelave pravnega mnenja/pravnega akta;
  • 10% popust na kotizacijo pri udeležbi na simpoziju/posvetu, v (so)organizaciji našega inštituta;
  • 20% popust pri nakupu vse pravne literature, katere založnik ali distributer je naš inštitut;
  • prednostna obravnava pri pravnem svetovanju in izdelavi strokovnih del.

Več o statusu bonitetne stranke lahko izveste po telefonu (01) 620 4316, vsak delavnik med 9. in 15. uro.