pravno svetovanje
izobrazevanje
zalozba
izdelavapogodb
prevajanje

ICGP - pravno svetovanje in izdelava strokovnih ekspertiz

ICGP se ukvarja tudi s pravnim svetovanjem in izdelavo strokovnih mnenj in ekspertiz na področju različnih vej civilnega in gospodarskega prava. Med področja, ki jih pokrivamo, sodijo obligacijsko pravo, pravo gospodarskih družb, stvarno pravo, dedno pravo, delovno pravo, nepremičninsko pravo, družinsko pravo in ustavno pravo. Naš inštitut je v ta namen izoblikoval široko mrežo sodelavcev, uglednih domačih in tujih pravnih strokovnjakov, ki s svojim bogatim znanjem pripomorejo, da so naši izdelki zares vrhunski.

  • svetovanje na področju graditve objektov
  • svetovanje na področju sosedskega prava
  • svetovanje na področju izvršilnega prava
  • svetovanje na področju dedovanja
  • svetovanje na področju pravic zaposlenih
 

Svetovanje preko aplikacije ZOOM

Svetovanje po e-pošti

 

 

Mobilna pravna pomoč (MPP)
Nič več duhamornega čakanja na upravnih enotah, na uradih,  pri  odvetnikih, pri  notarjih, pri zavarovalnicah, pri bankah, pri pravnih svetovalcih… Storitev mobilne pravne pomoči vam omogoča, da vse te poti za vas opravijo sodelavci našega inštituta in vam ob tem še pravno svetujejo.

 

Vas zanima ustanovitev podjetij in zaposlovanje v tujini? Ponujamo hiter in visoko profesionalen servis ustanovitve podjetja, ali pa pridobitve različnih dokumentov, ki jih potrebujete za življenje in delo v tujini, in sicer na Hrvaškem, v Veliki Britaniji, Italiji, Nemčiji, Franciji in Avstriji! CRO UK"" IT DE"" AUT