pravno svetovanje
izobrazevanje
zalozba
izdelavapogodb
prevajanje

Poslovni študij po prestižnem programu Londonske Gospodarske Zbornice

Naš inštitut je v sodelovanju z britanskim podjetjem LCCI INTERNATIONAL QUALIFICATIONS in mednarodno akademijo INTERNATIONAL EDUCATION, letos postal predstavnik centra Londonske gospodarske zbornice (LCCI) v Sloveniji.

Mednarodne kvalifikacije Londonske gospodarske zbornice so po celem svetu uveljavljene že več kor 100 let in veljajo za izjemno uporabne na mednarodnem poslovnem trgu. Veljajo za zaupanja vredne in cenjene s strani številnih univerz, delodajalcev in strokovnih združenj po celem svetu. Vsako leto se več kot 250.000 kandidatov odloči za študij po programih Londonske gospodarske zbornice. Mednarodne kvalifikacije, ki jih izdaja LCCI predstavljajo dokaz visoke mednarodne usposobljenosti njihovih imetnikov in so izvrstna odskočna deska za vstop na najboljše svetovne univerze, odpirajo pa tudi vrata pri najbolj zanimivih delodajalcih tako doma, kot tudi v svetu.

Mednarodne kvalifikacije (diplome in certifikati) LCCI predstavljajo dokaz usposobljenosti za najrazličnejša strokovna področja, kot so:

  • Jeziki (Languages)
  • Finance in računovodstvo (Financial and Quantitative)
  • Trženje (Marketing and Customer Service)
  • Poslovna znanja, poslovna administracija in internet (Business, Administration and IT)

Izpit in študij doma, ocenjevanje v Veliki Britaniji

Študij za pridobitev mednarodnih kvalifikacij Londonske gospodarske zbornice se izvaja v lepo opremljenih prostorih našega inštituta in v prostorih mednarodne akademije International na Gornjem trgu 4 v Ljubljani, ter na številnih višjih šolah, visokih šolah in fakultetah po Sloveniji. Ob zaključku študija kandidati pri nas opravijo pisni izpit iz izbranih predmetov, ki je v angleškem jeziku. Izpitni roki so praviloma aprila, junija in novembra. Izpiti se ocenijo v Veliki Britaniji približno devet tednov po razpisanih izpitnih rokih. Rezultate izpitov slušateljem nato nemudoma sporočimo. V primeru uspešno opravljenega izpita kandidati prejmejo t.i. Certificate, Group Diplomo, oz. Diplomo iz izbranega področja, in sicer v petih tednih po objavi rezultatov. 

Programe izvajajo visoko kvalificirani profesorji z britanskih univerz, pa tudi najboljši domači strokovnjaki za poslovne študije.

Predavanja potekajo v skupinah od 10 – 20 slušateljev. V primeru, da slušatelji želijo pridobiti le certifikat, je zelo priporočljivo, da le-ti pred pristopom k izpitu naštudirajo ustrezno strokovno literaturo, ki se jo da naročiti pri nas. V primeru, če želijo slušatelji pridobiti skupinsko diplomo oz. diplomo (Group Diploma oz. Diploma), je njihova prisotnost na predavanjih obvezna. V tem primeru traja študij v povprečju 1 leto, predavanja pa potekajo v več sklopih (večinoma en sklop predavanj traja tri dni ob koncu tedna- ponavadi četrtek, petek in sobota dopoldne). Zadnji sklop predavanj predstavljajo praktične priprave na izpit v obliki delavnic.

Brez formalne izobrazbe!

Za pristop k študijskim programom LCCI se s strani slušateljev ne zahteva posebna formalna izobrazba, priporočljivo pa je, da imajo le-ti najmanj srednješolsko oz. višješolsko izobrazbo. Vsekakor pa priporočlamo solidno znanje angleškega jezika. V ta namen bodo slušatelji pri nas lahko opravili brezplačni test znanja angleščine, oziroma jim bomo organizirali osvežitveni tečaj angleškega jezika.

Izjemna vrednost, glede na vplačani denar!

Mednarodne kvalifikacije Londonske gospodarske zbornice predstavljajo izjemno raven vrednosti glede na vplačani denar (value for money), saj slušatelji za konkurenčno ceno oz. šolnino pridobijo mednarodni certifikat oz. diplomo, ki spada v kategorijo najbolj prepoznavnih svetovnih diplom (kot sta to denimo MBA, Business Finance London School, ipd.). Nekateri drugi mednarodni programi poslovnega izobraževanja, ki jij izvajajo druge slovenske izobraževalne ustanove, stanejo celo 2x, ali pa 3x več.  

Izvleček iz študijskega programa LCCI z navedbo cen:

Poslovna angleščina (English for Business); začetna stopnja
75 €
Poslovna nemščina (German for Business); začetna stopnja
75 €
Mednarodni certifikat za učitelje poslovne angleščine
118 €
Računovodstvo; prva stopnja (Book-keeping, Level 1)
70 €
Poslovna administracija, prva stopnja (Business Administration, Level 1)
60 €
Pravno okolje v poslovnem svetu; četrta stopnja (Legal environment)
88 €
Načela in praksa managementa; tretja stopnja (Principles and Practice of Management, Level 3)
82 €
Produkcija teksta; druga stopnja (Text Production, Level 2)
75 €
Oglaševanje; tretja stopnja (Advertising, Level 3)
76 €
Odnosi z javnostmi; tretja stopnja (PR, Level 3)
82 €
Marketing; druga stopnja (Marketing, Level 2)
75 €

* Cene skupinskih diplom (Group Diplomas) in diplom varirajo v odvisnosti od vrste študija in izbranih predavateljev. Svetujemo, da se zainteresirani za te informacije obrnejo na našo sekcijo za izobraževanje. Tel. je (051) 311 505


Za več informacij nas lahko pokličete na tel. št. (01) 62 04 315. E-pošta: icgp@siol.net